På hjortefarmen har vi bygd oss et topp moderne slakteri og videreforedlingsanlegg. Bygget er på 86 m², og har følgende inndeling:
Slakterom på 27 m²
Kjølerom på 8,5 m²
Nedskjærings- og produksjonslokale på 27 m²
Garderobe på 15 m²
Fryserom på 8,7 m³
Vi har bygd anlegget slik at vi både kan slakte og videreforedle på samme tid. Vakuum-mørning av kjøtt er vi ingen tilhengere av. Derfor blir malekjøttet nedskjært dagen etter slakting, og de edlere delene får henge på kjølerommet til det har oppnådd 50 døgngrader. Anlegget har en kapasitet på 250 kg pr. døgn. Det vil si at kjølerommet kan kjøle ned 250 kg rent kjøtt, til 3 grader pr. døgn. Omregnet i hjorteslakt, vil dette si 6 hjorter med en slaktevekt på 70 kg pr. døgn. Fryserommet har en kapasitet på 200 kg rent kjøtt pr. døgn.